OLEJ Z PESTEK WIŚNI

Dostępność: w sprzedaży
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 14,99 zł 14.99
ilość + -szt.
dodaj do przechowalni

towar niedostępny

* - Pole wymagane
Ocena: 0
Producent: EU
Kod produktu: OL.WIS

Opis

 OLEJ Z PESTEK WIŚNI NIERAFINOWANY, TŁOCZONY NA ZIMNO

 

INCI: Bitter Cherry seed oil), Cold press oil, Unrefined

Data ważności: 06.02.2025 Nr Partii: 06022024

Data ważności: 15.06.2024 Nr Partii: 15062023

Wyprodukowano w UE na zlecenie Ecoflores

 

Naturalny sposób na zadbaną cerę, piękne włosy.

Olejek z pestek wiśni jest bardzo lekki, dobrze się wchłania, dlatego może być stosowany zamiast kremu do twarzy. Dodatkowo posiada dużą zawartość witaminy A i E oraz bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych. Dzięki tym składnikom uelastycznia naskórek, a także naczynia włosowate, redukując i zapobiegając pękaniu naczynek krwionośnych i pojawianiu się tzw. pajączków.

Olej ten, to również doskonały preparat do pielęgnacji włosów. Zabieg olejowania włosów olejem z pestek wiśni, wzmacnia, uelastycznia i wygładza strukturę włosa. Regularne zabiegi sprawią, że Twoje włosy staną się zdrowsze i odżywione.   

Stosowanie: 

- Olej możemy stosować bezpośrednio na skórę

- Jako dodatek do kosmetyków w ilości 5-20 %

Właściwości:

- tłoczony na zimno

- posiada delikatny zapach i żółtawą barwę.

Przechowywanie:

Po otwarciu zaleca się przechowywanie oleju w lodówce.

Chronić przed światłem.

Olej sprzedawany jest w opakowaniach szklanych w opakowaniach 50 ml - 200 ml

oraz opakowaniach plastikowych  500 ml, 1 l i więcej

 

 

Oleje kosmetyczne i masła kosmetyczne do mydeł tradycyjnych Poradnik Ecoflores

  

Mydła na zimno Poradnik

 

Mogą Cię zainteresować

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl