OLEJ Z PACHNOTKI, PERILLA

OLEJ Z PACHNOTKI, PERILLA
Dostępność: w sprzedaży
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 15,00 zł 15.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Ocena: 0
Producent: -
Kod produktu: OL.PER

Opis

 OLEJ Z NASION PERILLA, PACHNOTKI NIERAFINOWANY, TŁOCZONY NA ZIMNO

 

INCI: Perilla seed oil, Cold press oil, Unrefined

 

Data ważności: 28.06.2023 Nr Partii: 11022022

Data ważności: 11.02.2023 Nr Partii: 11022022

Data ważności: 27.05.2022 Nr Partii: 27052021

 

Wyprodukowano w UE na zlecenie Ecoflores

 

Olej pozyskiwany z tłoczenia na zimno nasion pachnotki ( perilla seed oil ).

Idealny do pielęgnacji cery suchej I mieszanej. Pobudza naskórek do produkcji kolagenu. Skóra staje się zdrowsza, bardziej promienna i gładsza. Olej perilla jest również polecany do króey z problemami, takimi jak alergie, podrażnienia, zmiany trądzikowe. Posiada działanie gojące I łagodzące. Olej ma lekko konsystencję, bardzo dobrze się wchłania, może być z powodzeniem stosowany zamiast kremu do twarzy na dzień, również pod makijaż.

 

Stosowanie:

- Olej możemy stosować bezpośrednio na skórę

- Jako dodatek do kosmetyków w ilości 5-20 %

 

Właściwości:

- tłoczony na zimno

- posiada delikatny zapach i żółtawą barwę.

 

Przechowywanie:

Po otwarciu zaleca się przechowywanie oleju w lodówce.

Chronić przed światłem.

 

Olej sprzedawany jest w opakowaniach szklanych w opakowaniach 50 ml - 200 ml

oraz opakowaniach plastikowych  500 ml, 1 l i więcej

 

 

Oleje kosmetyczne i masła kosmetyczne do mydeł tradycyjnych Poradnik Ecoflores

  

Mydła na zimno Poradnik

 

mogą Cię również zainteresować

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl