WOSK JOJOBA

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 17,99 zł 17.99
ilość + -szt.
dodaj do przechowalni

towar niedostępny

* - Pole wymagane
Ocena: 5
Producent: !
Kod produktu: WO.JO

Opis

 WOSK JOJOBA

 

Termin ważności: 07-2025 Nr Partii: 201/2023

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil > 70%,
Hydrogenated Vegetable Oil (10-30%),

CAS: 90045-88-0 + 68334-28-1

Kraj pochodzenia: Hiszpania, Izrael, Brazylia

Ecoflores jest bezpośrednim importerem, wprost od producenta.

Zastosowanie: kosmetyczne 

Przeznaczenie: przemysł kosmetyczny 

 

Wosk Jojoba ma postać białawych perełek i jest bardzo wygodny w użyciu.

Zwiększa lepkość i jest alternatywą dla wosków zwierzęcych/mineralnych, takich jak parafina, wosk pszczeli.
Pomaga utrzymać wilgotność i elastyczność skóry.
Jest wegański, czysty i naturalny wosk.

Wosk Jojoba Ecoflores


Właściwości kosmetyczne


• Środek zwiększający lepkość

• Roślinny, czysto naturalny wosk

• Pomaga w utrzymaniu wilgoci w skórze

• Pomagają poprawić elastyczność skóry

• Długi okres przydatności do spożycia


Aplikacje

• Pielęgnacja skóry: kremy, balsamy i balsamy

• Szminki i balsamy do ust


 


Przepisy na mydełka

 

Zimowa świeca do masażu przepis Ecoflores

 

Mogą Cię zainteresować

Opinie o produkcie (0)

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium